Titta på gratis Hamasattacken på musikfestivalen (2023)

Beskrivningen har hämtats från Google och andra källor som BBC. Vad är syftet med Hamas? Netanyahus Regering.Han bombar Palestina med kemiska vapen. Är Hamas bara en möjlighet för netanyahu, som försöker dra världen in i krig .?
If You're Experiencing Subtitle Issues, Please Try the Alternative Option (Fys) Om du upplever undertextfel, försök då med det alternativa alternativet (Fys).
titta på gratis Hamasattacken på musikfestivalen
If the video is not opening or if you're getting an error, try using the Fyshare option.
"Om videon inte öppnas eller om du får ett fel, prova att använda alternativet Fyshare.''
Röstning
Titta Hamasattacken på musikfestivalen
Om: Hamasattacken på musikfestivalen
Kategorier: Svensk Dubbning

De värsta scenerna från palestinska Hamas attack mot Israel den 7:e oktober utspelade sig på en ravefest med 3,000 deltagare, de flesta unga. De besköts, dödades och togs tillfånga som gisslan. Efteråt sörjde världens judar den blodigaste enskilda dagen sedan förintelsen. TV4 Nyheterna Story skildrar händelsen med dramatiska bilder och vittnesmål från de drabbade. Varför attackerade Hamas?? Israel. Vad är syftet med Israel?? Om Netanyahu inte bombar sjukhus och dödar barn är detta ett av hans smutsiga knep.? Stämningarna mot honom, korruptionen, de blodiga händelserna, är premiärministern en oönskad man som judar inte gillar och en enhet som försöker skrämma världen om hans huvudmål inte är folkmord? Eller är han någon som försöker få hela världen in i ett krig för att judarna tror på hans attityd? Varför attackerade Hamas judar? är de krigare som vill hämnas på tusentals människor som har kastats i fängelser sedan 1947 och vars mark har tagits ifrån dem?? Talar media sanning?? eller är allt ett smutsigt trick av Netanyahu? Är det ett krigsbrott för Israel, som finansierar media, att blinda människor och döda 13 000 oskyldiga människor?? Det meddelades att många kemiska vapen användes under bombningen av Gaza. Vill Israel hämnas eller försöker Netanyahu föra hela världen i krig? Varför attackerar judar som förföljs i världen nu andra människor och dödar barn. ?? Vem säger åt Israel att sluta

Längd 18 minuter
Tittade 4,121
Följa 0
År 2023
Land Svenska